Udtalelser

Se alle udtalelser her.

Anette

Tina er skarp, samtidig med, at hun rummer og ikke er dømmende. Terapi hos Tina indeholder samme ro, autencitet og optimisme, som jeg ser som den røde tråd i alt det, hun har deltaget i gennem hendes liv – hvilket menneske !

Kan kun anbefale terapi på Svendlundgaard i det smukke midtjyske. Det er som at komme hjem, når man sidder i stolen der – så trygt. Og alle mine  forsøg på at holde sammen på mig selv, bliver overflødige – altså virkelig den bedste ramme for dybde og god terapi !!

Tina R

Jeg kan kun sige at det har været rigtig godt at komme hos dig, Tina. Du har virkelig hjulpet mig rigtig meget gennem min lange proces og udvikling. Jeg synes, du er mega dygtig og fantastisk dejlig, og jeg værdsætter alt hvad du har hjulpet mig med.

Tak fordi du stadig gider se mig og hjælpe mig.

Jane

Havde en følelsesmæssig snak med , at Tina om de forskellige roller jeg har, afhængig af om mit selvværd er lavt eller godt. Tina fik synliggjort for mig, at jeg selv er med til at vælge, hvilken vej jeg vil gå /hvilken rolle jeg vil have og at jeg kan/skal overføre rollen med godt selvværd til situationer med lavt selvværd.

Mette

Min søn, min mand og jeg har haft fornøjelsen af at få Tinas hjælp til at få brudt en uheldig cirkel af negativ stemning. Tina havde en fantastisk åben og hjertelig tilgang til os, hvor hun balancerede råd og øvelser så fint og hvor “skyld” og “dårlig samvittighed” ikke var et issue. Vi giver Tina vores bedste anbefalinger og vil til enhver tid anbefale hende som “katalysator”, når tingene er kørt lidt fast i familiestrukturen.

Nick

Jeg har været til konsultation hos Tina og det har jeg kun positivt at berette om. Utrolig sympatisk og varm person der er god til at forklare, hvordan ens tanker og følelser får hjernen til at sende trælse impulser ud i kroppen, og hvorfor den reagerer på det, som den gør. Tina har hjulpet mig i en tid, hvor alting føltes uoverskueligt og var træls. Så hvis du ligesom jeg gjorde, går og føler en masse trælse ting, så kontakt Tina – det vil du takke dig selv for!

Kan varmt anbefale Tina!