Terapi i Herning

Jeg hjælper med forebyggelse af stress på arbejdspladsen

Terapi for, og forebyggelse af, stress på arbejdspladsen

Terapi kan hjælpe dine ansatte med stress og forebyggelse af stress. I min klinik i Rind – kun en kort køretur fra Herning – kan jeg med terapi hjælpe dine ansatte med deres stress. Det vil hjælpe jer til et sundere arbejdsmiljø, gladere ansatte, højere produktivitet samt mange andre fordele.

Terapi i Herning for private

Søger du terapi/psykoterapi for private nær Herning? Så læs mere om psykoterapi her. Jeg er specialist i stressangst og eksamensangst samt depression og lavt selvværd.

Tilbyd dine ansatte stress-terapi, før det er for sent

God ledelse venter ikke med at handle til skaden er sket. Det er billigere og i alle tilfælde bedre for alle parter at forebygge, for eksempel ved at tilbyde de ansatte betalt terapi. Desværre venter alt for mange ledere med at gøre noget, til det er for sent.

Måske fordi de er bange for at ”pilen” peger på dem? Men husk at ansvaret for god trivsel på en arbejdsplads altid ligger hos ledelsen.

Mennesker påvirker hinanden både negativt og positivt

Alle steder, hvor man er 2 eller flere mennesker samlet, bliver man påvirket af hinanden. Den påvirkning kan være både positiv og negativ. Som udgangspunkt kan man ikke ændre på andre mennesker. Man kan kun ændre på sig selv. Derfor er mit udgangspunkt i forebyggelse af stress på arbejdspladsen at gøre den enkelte bevidst om, hvad det er den/de andre gør, der trigger én og suger al energien ud af én.

Fyraftensmøde

Jeg tilbyder at komme ud til et fyraftensmøde for alle medarbejdere med en varighed på 1,5 til 2 timer.
Dernæst at tage 1:1 samtaler med de medarbejdere, der måtte have behovet.
Og slutteligt et opfølgende fyraftensmøde på ca. 1 time.

Priser på terapi for stess

Pris: 5000,-kr. for de to fællesmøder + 600,-kr./session pr. medarbejder. (normalpris 800,-kr.)

Skulle I have særlige behov, da kontakt mig, så vi evt. kan sammensætte et særligt program.

Kontakt os

Ønsker du at høre mere eller har spørgsmål omkring terapi? Du er velkommen til at ringe til mig på (+45) 50 96 62 92 eller skrive en mail til info@psykoterapeut-tinamailil.dk.

Terapi nær Herning