Hvem er jeg?

Tina Mailil.

Min baggrund

Jeg er uddannet lærer fra Herning seminarium i 1989. Og har i over 26 år arbejdet med unge i efterskoleverdenen. Ofte havde jeg en fornemmelse af at mangle nogle værktøjer, når de unge havde det svært. I 2014 fik jeg så mulighed for at begynde på en 4-årig psykoterapeutuddannelsen på ID Academy, hvor jeg har gennemført linjerne: “Chok/traume” og “Stress”.

I maj 2020 blev jeg certificeret ID psykoterapeut.

Jeg har selv været ramt af stress også kaldet en tilpasnings-/overbelastningsreaktion p.g.a. dårligt arbejdsmiljø 2 gange. Så jeg har prøvet på egen krop hvad det vil sige. Men er heldigvis – ved hjælp af god terapi – kommet videre.

Jeg bor på en nedlagt landejendom syd for Herning, sammen med min mand.

 

Medlem af Dansk Psykoterapeutforening.