Hvem er jeg?

Tina Mailil.

Min baggrund

Jeg er uddannet lærer fra Herning seminarium i 1989. Og har i over 26 år arbejdet med unge i efterskoleverdenen. Ofte havde jeg en fornemmelse af at mangle nogle værktøjer, når de unge havde det svært. I 2014 fik jeg så mulighed for at begynde på en 4-årig psykoterapeutuddannelsen på ID Academy, hvor jeg har gennemført linjerne: “Chok/traume” og “Stress”.

I maj 2020 blev jeg certificeret ID psykoterapeut.

Jeg har selv været ramt af stress også kaldet en tilpasnings-/overbelastningsreaktion p.g.a. dårligt arbejdsmiljø 2 gange. Så jeg har prøvet på egen krop hvad det vil sige. Men er heldigvis – ved hjælp af god terapi – kommet videre.

Jeg bor i rolige omgivelser på en nedlagt landejendom syd for Herning sammen med min mand.

 

Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforening.

Et medlemskab af Dansk Psykoterapeutforening er et kvalitetsstempel. Som medlem skal man leve op til en række kriterier om uddannelse og erfaring for at få lov til at kalde sig psykoterapeut MPF. Denne titel er klienternes garanti for, at terapeuten har de kompetencer, der skal til for at give den rigtige hjælp og behandling.