Private: Psykoterapi i Herning

Hvad er terapi og hvordan foregår en terapisession?

Psykoterapi i min klinik i Rind nær Herning

Døjer du med nogle problemer, som er svære at overkomme, og overvejer du derfor psykoterapi? Så har du taget det første skridt i den rigtige retning!

I min klinik i Rind – kun en kort køretur fra Herning, kan jeg, Psykoterapeut Tina Mailil, hjælpe dig til at få bugt med de ting, du går og døjer med i dit liv. Jeg er specialist i stress, angst og eksamensangst samt depression og lavt selvværd.

Hvad er psykoterapi?

Når jeg bliver stillet spørgsmålet “hvad er psykoterapi”, plejer jeg at sammenligne det med fysioterapi: Hvis du har ondt et sted i kroppen kan man opsøge en fysioterapeut, som kan anbefale én nogle øvelser, som man selv kan arbejde videre med og dermed styrke kroppen.

På samme måde kan du, hvis du har “ondt” i psyken, igennem psykoterapi med en psykoterapeut finde de øvelser/redskaber, der kan styrke dit selvværd, øge din bevidsthed og finde ind til dig selv.

Det betyder altså, at man skal være klar til at arbejde med sig selv. Derfor er tiden mellem sessionerne lige så vigtig som selve mødet med terapeuten.

Hvordan foregår en psykoterapi-session?

Jeg har terapilokale hjemme hos mig selv på vores nedlagte landejendom i Rind syd for Herning.

Første gang vi mødes, bruger jeg tiden på at lære dig at kende, og vi får sammen afdækket dine problemstillinger. Og måske når vi også at arbejde lidt med nogle af dem.

I starten arbejder vi med “toppen af isbjerget” og efterhånden kan vi komme dybere ned i dine udfordringer.

Man kan ikke på forhånd sige, hvor mange gange der skal til. Men lige som eksemplet med fysioterapeuten så gælder det også her, at jo længere man har gået med sit problem jo længere tid skal man også forvente det tager at få helet.

En session tager mellem 75 og 90 min.

Kontakt mig, hvis du søger psykoterapi nær Herning

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du vil høre mere om mit arbejde, og hvordan psykoterapi kan hjælpe dig. Ring til mig på 50 96 62 92 eller skriv en mail til info@psykoterapeut-tinamailil.dk

Stress behandling og psykoterapi ved Tina Mailil svaret nær Herning